Analys

Tack Oscar och Sten för kommentarerna.
-
Dagen började med typ 1m/s. Det gick nästan att halvvinda. Jag var ute och testade segel och medar och tränade starter. Helt plötsligt dubblerades vindstyrkan och alla tog sig till depån. Jag kommer aldrig mer att vara ute och springa när det inte går. Inte för att det är tråkigt, utan för att det är svårt att se klart vilket läge det blivit. Jag körde första racet med mitt extrabukiga RI-L och 100 graders smala T. Det gick sakta. Jag bytte till det planaste och mina 90 graders slotmedar. Det gick åxå sakta så jag bröt. Mellan första och andra hann jag knappt byta, nu ville jag få tid att testa. Det var nog ett klokt beslut. Jag stod längst till vänster och resten av vänstergänget seglade för högt i starten. När jag slog var jag lätt före alla. Uppe vid layline passerade Reko och Fredrik. Jag låg två båtlängder efter Fredrik ner på länsen med nästan samma fart. Jag bestämde mig för att skugga Fredrik ända in i mål. På kryssen hängde jag med och på sista länsen, vi körde bara två varv, gippade Fredrik för att ha en chans att gå om Reko med samma poäng och vinna regattan. Jag drog fördel av det och stekte Fredrik för första gången. Nu är det Tomas tur att få stryk. Jag är superglad för andraplatsen.
-
På bilden har vi Reko och Fredrik med sina bucklor.
-
Jag kom på femtonde plats.
-
På detta nedlagda ålderdomshem har de den finaste bastun jag varit i.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln