Medar 2

Jag måste väl berätta hur jag upplever de medar jag nämnde. 105-orna är fantastiska när det knappt går att segla och vid transporter när båten är tungt lastad. Så fort man lastar ur eller vinden tilltar börjar de sladda. 90-orna är riktigt greppiga på blöt is. De känns asbra så länge ingen annan är runt omkring. Då märker man att man har allt utom farten. På hård is och nyslipad egg har de bra fäste som behövs i lärundningen, slag och gippar.

-

Nu fattar jag att det är 95 mina nya skall vara! Då kan jag finlira i de snabba förhållandena och gå över till T-järnen när det blir blött.

-

Det är detta som är så skönt med bloggen. Det är som att sitta och diskutera med någon. Det hjälper mig med att reda ut begreppen och fatta beslut. Tack för att du läser!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln