Årsmötet

I november har DN årsmöte i Västerås. Det brukar enl uppgift komma 20 personer. Kom dit och diskutera och lyssna på diskussioner. Vi kommer att ha ett förmöte kl 9 för att kunna prata om saker lite mer informellt.

-

En sak jag tycker att vi borde skaffa är ett forum där man får skriva vad man vill. Jag har fått bannor av tre olika personer för inlägg. Det var därför jag startade bloggen. Detta inlägg på DN's FB hade säkert vissa retat sig på. Jag har även hört negativa åsikter om att någon lagt ut en bild på eget meck. Det är för dåligt! Kommunikationen blir mellan dem som ringer varandra och sitter i samma bastu. De andra missar vad som sägs. Förslagsvis en till DN facebook bara för medlemmar där vi kan skriva vad vi vill. Jag skall titta på det och starta den så får vi se om den skall vara kvar.

-

Igår blev medförvaringen klar.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln