Motion

Jag vet inte formalian för motioner men jag chansar på att detta skall funka.

-

Jag föreslår att vinnaren av SM skall kunna välja nytt nummer. Det finns nummer som inte längre används. När en seglare slutar i klassen skall denne kunna lämna över numret till registret. Om det inte sker lämnas numret över till registret när man kolar vippen. Det kan uppfattas som makabert, därför bör numret låsas i fem år innan det är tillgängligt för SM-vinnaren. Fördelen är att det är en morot för oss med stora ojämna nummer. Att få komma till VM med ett lågt nummer då alla utlänningar ser att man nog har vunnit SM är lite coolt. Med en sådan morot ökar motivationen en aning. Kanske inte hos alla, men för några. Tänk er det år ett nytt coolt nummer släpps, vinnaren just det året belönas lite extra.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln