Sista tisdagen

Vår båt står avmastad på den plats den skall stå på på onsdag. Den skall dessutom slipas, målas och slipas. Vi pallar inte använda den på tisdag. Jag hoppas att få segla på en annan båt på tisdag, om inte blir det köl- och roderjobb.

-

Ett alternativ är Laser i Bosön på torsdagar. De har en lånebåt och jag är sugen att kolla hur långt efter Patrik och Anders jag är.

-

Dessutom har jag fått två förfrågningar att segla på Hyundai Cup i morgon. Jag måste fokusera på mina två klasser. Eller måste man inte det? Jag är kluven. Nästa år blir lite av ett sabbatsår då Ebba och Fredrik får en unge till. Jag kanske skall tacka ja till något kul nästa säsong.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln