Isjakt

Nu börjar det röra på sig litegrann. På FB ser jag att polacker bygger, svenskarna diskuterar hjälmar och ett nationssekreterarmöte är på gång. Holländarna och jänkarna postar saker året runt.

.

Mina tankar på mek och seglingsteknik väcks. Förra året fick jag uppleva hur bra det kan vara att ta ordentlig fart innan man jagar vmg. Det skall jag ta med mig i vinter. Masten är mitt största problem. Den spricker 1m från botten när fibrerna komprimeras. Jag har lagt på tjockt med kol, men även det sprack lite. Jag måste kolla med kunniga hur man gör. Medarna är bara kul, olika sorter är planerade. Nya segeldesignen, RL-P, skall bli kul att testa mer.

-

Isjakten är min käraste materiella leksak.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln