Segeltest

I helgen skall Fredrik och jag testa Norths nya storsegel NB-4 och en fock igen. Förra gången var vi så uppe i regattan att det inte blev så mycket provande. Intrycken från förra gången är att storen är asfin. En del diskussioner med folk om segeldesign har gjort mig villrådig, men min senaste idé är att lita på mina egna känslor. Ögonen vet vad de vill, de älskar seglet. Det skall bli kul att få Fredriks åsikt.

Jag lägger med en bild från landet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln