Stockholmscup 2

Förra tisdagen seglade vi med vår nya fock och gamla stor. Tanken var att köpa en ny fock och behålla de gamla storseglen. Vi startade bra och hade bra koll på kompassen, men kom bara 9:a av 19 startande. Då började grubblerierna i min skalle. Vad gjorde vi för fel? Vad skall vi ändra på? Vi beslöt att köpa fart av North Sails. Det får bli en ny fock och stor på SM. Delar vi på det så får vi mycket glädje för pengarna. Våra nyaste segel är seglade 2 st SM där vi kommit 5:a och 3:a.

När vi seglade ut ur hamnen såg vi direkt att det kommer gå undan. Akterliket släpper luften supernajs. Det kanske inte var enda orsaken, men nu kom vi 2, 2, 1. Jag är 100% säker på att vi inte hade fått det resultatet med gamla storen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln