Resultat

Alltså, det är ganska viktigt att få ett resultat när man har tävlat klart. Nu väntar jag mig inte ett bra resultat, men det är ändå kul att få veta. Jag klarar inte att segla respitklasser. Det borde gå att använda någon dator eller något för att få fram ett preliminärt resultat. På SM i Marstrand 2012 var resultatet på webben innan vi kom i hamn så det borde fler klara.

Vi hade en behaglig resa i 2-7 knop som började i hamnen med att motorn inte startade. Den kom igång efter en halvtimme och vi kom till startlinjen tre min före start. Vi kom iväg i lovart om alla och ledde efter 10 min. Vid sista piren gick vi in mot Lidingö lite för långt medan andra klarade sig utan det slaget. Där tappade vi två båtar. Efter det gick vi inte bra. Det var ändå en kul dag på vattnet och kul för mig att prova flerskrov som jag har begränsad erfarenhet av. Jag har hittills inte seglat flerskrov i hård vind.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln