Solsken

Nu ligger jag i sängen och skall ta mig en liten lur innan middagen.

En summering först.

Innan första racet provade jag mig fram till att BI-Z, det plattaste seglet, var snabbt. Det blåste en del och isen var bara fuktig. Smala T med 100 grader gled fint. Bra fart och inga stora missar tog mig fram till tvåa bakom Fredrik.

I andra hade vinden mojnat en aning och isen blivit mjukare så jag bytte till mitt gamla tiger, ett lite bukigare segel. Det gick ok i de följande och det blev inte någon jätteskillnad när jag bytte tillbaka till BI-Z.

Det var en intressant dag och jag hade lättare att gå fort på hårdare is, men det visste jag innan.

Hur jag ligger till? Vet inte, 3:a eller 4:a, kanske 5:a.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln