Slask på VM

Isen i Estland har sabbats av ett snöfall i natt. Jag som har förberett mig mentalt på att ta mig dit och segla blankis. Nu får jag invänta rapporter från grabbarna om isen innan jag fattar beslutet om att åka. Jag undviker i möjligaste mån att åka till seglingar där vi står och väntar. Bilden är från söndag morgon och det ser ut som blöt snö. Om den fryser kan det bli hur trögt som helst. Om den smälter går det att segla även om det blir blött.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln