Träning

Bildspelet till höger är från dagens övningar. Det blev en riktigt bra träning och även lite cruising med Robin. Inget revolutionerande, men lite mer koll på olika medar och segel. Det najsaste är väl att jag testade olika trim. Det händer mycket när man sträcker upp i sida och det kan kompenseras med skotavståndet. Om masten är för hård kan man öka skotavståndet och få en liknande effekt som att korta av sidostagen. Nu gäller det att förstå var den gyllene medelvägen ligger. Det går inte att påverka mastrotationen med skotblockens placering, om man sätter dem så att de drar bommen bakåt massor blir det tungt att skota. Jag har massor med tankar i skallen, synd att det blir så lite träning.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln