Askrikefjärden

Det blev inget för mig på Värtan idag. Jag brände ner till min älskade hemmahamn på Lidingö, Askrike. Där står man bra med bilen, trygg is i depån, skridskoåkare kommer och snackar hela tiden. Ute på flaket känner jag till alla faror, är de säkra är allt säkert.

Det blåste inget men jag satte upp grejjerna för morgondagen och mekade lite. När segel och allt var på tänkte jag att det är värt att prova. Det gick! Jag seglade till kl 16.

Jag kör hela dagen i morgon innan regnet kommer på kvällen och kanske ställer till det inför helgen. Ni som vill provsegla har ett riktigt fint läge i morgon, inte allt för hård vind och bra underlag. Lovartsmärket kommer att ligga 200-500 meter ut från Askrike Båtklubb. Om du smsar eller bara går ut till märket och vinkar kan du kanske få segla.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln