Askrikefjärden

Det blev inget för mig på Värtan idag. Jag brände ner till min älskade hemmahamn på Lidingö, Askrike. Där står man bra med bilen, trygg is i depån, skridskoåkare kommer och snackar hela tiden. Ute på flaket känner jag till alla faror, är de säkra är allt säkert.

Det blåste inget men jag satte upp grejjerna för morgondagen och mekade lite. När segel och allt var på tänkte jag att det är värt att prova. Det gick! Jag seglade till kl 16.

Jag kör hela dagen i morgon innan regnet kommer på kvällen och kanske ställer till det inför helgen. Ni som vill provsegla har ett riktigt fint läge i morgon, inte allt för hård vind och bra underlag. Lovartsmärket kommer att ligga 200-500 meter ut från Askrike Båtklubb. Om du smsar eller bara går ut till märket och vinkar kan du kanske få segla.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln