Backspeglar

Ända sedan min första säsong har jag velat ha backspeglar. Äntligen har jag det på handskarna. Det skall bli intressant att se om jag kan använda informationen till något snabbt. Glasmästaren tipsade om konvexa speglar. Det visade sig att de förutom att förstora bilden håller den stilla på ett bra sätt. På torsdag om 8 dagar får jag testa.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln