Backspeglar

Ända sedan min första säsong har jag velat ha backspeglar. Äntligen har jag det på handskarna. Det skall bli intressant att se om jag kan använda informationen till något snabbt. Glasmästaren tipsade om konvexa speglar. Det visade sig att de förutom att förstora bilden håller den stilla på ett bra sätt. På torsdag om 8 dagar får jag testa.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln