Motion

Jag har haft ambitionen att börja cykla för att få lite motion. I dag var jag för andra gången ute i MTB-spåret. Det är en riktigt bra bana. Tyvärr funkar växlarna så jävla dåligt att man blir irriterad. När jag kom hem sa jag till mig själv att det är färdigcyklat. Vi får se om löpning passar mig bättre.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln