Motion

Jag har haft ambitionen att börja cykla för att få lite motion. I dag var jag för andra gången ute i MTB-spåret. Det är en riktigt bra bana. Tyvärr funkar växlarna så jävla dåligt att man blir irriterad. När jag kom hem sa jag till mig själv att det är färdigcyklat. Vi får se om löpning passar mig bättre.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln