Splitsa

Jag har skaffat mig en splitsväska med grejjer man behöver. Skotet blev överkört av babord med på Stora Värtan när min första mast gick av. Sedan dess har det varit lite svårt att släppa ut skotet när skadan åker in i spärrblocket. I går rättade jag till det och gjorde ett öga som jag kan trä runt rorkulten i stället för att knyta. Knuten brukar gå upp.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln