Splitsa

Jag har skaffat mig en splitsväska med grejjer man behöver. Skotet blev överkört av babord med på Stora Värtan när min första mast gick av. Sedan dess har det varit lite svårt att släppa ut skotet när skadan åker in i spärrblocket. I går rättade jag till det och gjorde ett öga som jag kan trä runt rorkulten i stället för att knyta. Knuten brukar gå upp.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln