Spikskor

Jag har köpt nya dojjer. Det är skor med skruvdobb där vi byter dobbarna mot mässing. I toppen skall vi försöka att få fast något härdat stål så att de inte slits ner när man går på stenar och asfalt. Syftet är att få lite distans mellan dojjan och isen så att ett snölager inte lyfter spikarna från isen. Dessutom fanns den i min storlek. Två nummer större är lagom, då får man i sockor. Tyvärr är hälen ofta av hård plast på spikskor. Hälen förstör då durken i sittbrunnen. Jag skall försöka att sy en skinndamask som är runt hälen och även täcker snörning och vrist mot vatten och snö.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln