VM

Jag har precis insett att VM ligger på sportlovet. Jag skall resa bort då med familjen. Det var synd nu när jag bestämt mig för att börja segla mer internationellt. Kanke kan jag komma ner och segla EM. Det är annonserat en Polsk regatta efter EM, har man tur är den på samma is. Jag får se när det närmar sig och vi vet mer om detta.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln