Träning

En sak jag fick reda på i Kungsbacka förra året var när vi satt och åt middag med Jean-Claude från Schweiz. Han är halvpensionär och åker runt i Europa och seglar isjakt där det är bra förtsättningar. När han seglar med polackerna märker han hur hårt de tränar. De gör som vi, lägger ut en bana av två flaggor som de kör två varv runt, sedan stannar de och snackar och trimmar om. Skillnaden är att de har ett mycket kortare möte där de bara vidtar åtgärder som gör de snabbare medan vi står och chillar och väntar på att de andra skall hänga med. Jean-Claude orkar knappt hänga med i deras tempo. I dessa situationer kommer jag att försöka få oss att bli kreativa och effektiva.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • S-1 » Nu har 90:an fått en till mastnäsa!:  ”Nu väntar vi med spänning på utvärderingen. ”

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln