Träning

En sak jag fick reda på i Kungsbacka förra året var när vi satt och åt middag med Jean-Claude från Schweiz. Han är halvpensionär och åker runt i Europa och seglar isjakt där det är bra förtsättningar. När han seglar med polackerna märker han hur hårt de tränar. De gör som vi, lägger ut en bana av två flaggor som de kör två varv runt, sedan stannar de och snackar och trimmar om. Skillnaden är att de har ett mycket kortare möte där de bara vidtar åtgärder som gör de snabbare medan vi står och chillar och väntar på att de andra skall hänga med. Jean-Claude orkar knappt hänga med i deras tempo. I dessa situationer kommer jag att försöka få oss att bli kreativa och effektiva.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln