Tisdagsmeck 1

I kväll lagar jag rorkulten efter plurret i våras. Stävplåten och plankinfästningen behöver åxå justeras. Jag tror att jag hinner titta på det ikväll. Skotblockfästet justerar jag aldrig så det skall bli kul att designa något snyggt. Jag tror tyvärr att jag behöver höjden, annars hade det varit snyggt med bara två små ringar.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln