Tisdagsmeck 1

I kväll lagar jag rorkulten efter plurret i våras. Stävplåten och plankinfästningen behöver åxå justeras. Jag tror att jag hinner titta på det ikväll. Skotblockfästet justerar jag aldrig så det skall bli kul att designa något snyggt. Jag tror tyvärr att jag behöver höjden, annars hade det varit snyggt med bara två små ringar.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Richard » Jimmy:  ”Vad kul att du hittat oss! Vi strävar efter att segla med alla tre vingar i vat..”

  • AP » Jimmy:  ”Vad händer med foilvinklarna om ekipaget lutar? AC båtarna flyger upp ur vattnet..”

  • Max » VM:  ”Kul att du hänger på!”

  • Oscar S-794 » Plankvinkel:  ”Som talesättet: "Ett par timmar i biblioteket sparar ett par månader i labbet." ”

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln