Tisdagsseglingen

Jag gillar att komma väl förberedd till SM. Tyvärr är det ju hela tiden en prioritering av vad man tror är bäst att satsa på. Träna eller mecka är ständia motsatser till varandra. På tisdag är det tävling i Islinge, men jag tror att vi har mer nytta att lägga tiden på att göra iordning båten. Självklart borde vi gjort det tidigare. Jag brukar känna mig lugn om jag vet att båten kan leverera och hoppas att den känslan kan hjälpa oss på regattan.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • cramer john » Ice Cup:  ”The LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and edgelit. The main feature on th..”

  • cramer john » Ice Cup:  ”There are generally two ways the LED HDTV utilizes back lighting. Backlit and ed..”

  • Max » Tämnaren i morrn:  ”Snyggt. Även att du fick hela den viktminskningen, när du ändå målade detaljerna..”

  • Max » Färg:  ”Bra med mer färg tror jag. Nåt som kontrasterar mot både Black Ice och snö. Man ..”

  • Göran » ....och här kommer texten:  ”Tack för redovisningen Richard! Viktigt att vi försöker minimera olycksrisker!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln